Cautare

3033 de rezultate pentru "accidente 4 august" (2.90 secunde)
Casa Nationala de Asigurari de Sanatate a suplimentat in august bugetul Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj cu 13.157.000 de lei. ... "Ca urmare a solicitarilor CAS Dolj, in luna august 2009, fondurile pe oncologie au fost suplimentate cu 3.448.000 de lei.
Este chiar concluzia comisarilor din cadrul Comisariatului Regional pentru Protectia Consumatorilor (CRPC) Constanta, care au organizat, de-a lungul lunii august, mai multe controale in vederea verificarii conformitatii, calitatii produselor/serviciilor, conditiilor de comercializare si etichetare a alimentelor comercializate in unitatile de alimentatie publica, magazine alimentare si chioscuri.
Indicele perspectivelor economiei pentru urmatoarele 6 luni a crescut in septembrie cu 7,8 puncte, la 30 de puncte, dupa ce s-a imbunatatit in august cu 29 de puncte.
Potrivit celui mai recent studiu al Bancii Nationale a Romaniei (BNR) cu privire la comportamentul financiar al populatiei si agentilor economici in profil teritorial, la sfarsitul lunii august, volumul creditelor contractate de doljeni a ajuns la aproximativ 4,803 miliarde de lei, in scadere cu 2% fata de prima luna a anului, cand volumul imprumuturilor contractate in judet ajunsese la aproximativ 4,963 miliarde de lei.
Peste 620 de pensionari au luat, in luna august, bani cu imprumut de la CARP Gorj. ... "In luna august am avut 621 de cereri de pensionari care au luat cu imprumut suma totala de 1,1 milioane de lei.
Indicii de referinta pentru euro si franci elvetieni au inceput sa creasca din nou in august 2010, temperandu-se usor in septembrie. ... Dar EURIBOR (pentru creditele in euro) a crescut in decurs de un an, cu un varf in luna august, cand a ajuns la 0,903%.
Seful ANAF, Sorin Blejnar a declarat ca angajatii de la finante isi vor primi stimulentele pe august si septembrie la inceputul saptamanii viitoare, dupa criteriile stabilite de ei, indiferent de concluziile discutiilor cu sindicalistii.
Amenda pentru neasigurarea casei, amanata trei saptamani Cei care nu si-au incheiat o asigurare pentru locuinta vor fi amendati abia din 5 august.
Picioarele podului apar la jumatatea lunii august Forarile pentru cele doua picioare ale pasajului care se vor afla in intersectia de la kilometrul zero au inceput de ceva timp, insa cofrajele se vor vedea abia la jumatatea lunii august.
Cei care nu au incheiat asigurarea obligatorie a locuintei vor fi pasibili de amenzi din august 2012 Primarii vor putea amenda persoanele care nu au incheiat o polita de asigurare obligatorie a locuintei doar din luna august 2012, potrivit termenului rezultat din Legea 260/2008 modificata si republicata, desi Ministerul Administratiei si Internelor a anuntat ca data limita este 15 iulie 2010.
Din 21 august, lucrurile se vor indrepta Ca un raspuns la problemele ridicate de agricultori, Tataru a precizat ca a purtat zeci de discutii cu fermierii din judet pentru a cunoaste si intelege mai bine problemele. ... Dupa 21 august, voi propune acest lucru", a declarat Tataru.
Multi au fost respinsi telefonic, pentru ca nu aveau pregatire de specialitate, pentru ceea ce le trebuie celor de la Ford, insa celor mai multi li s-a spus ca dupa 16 august incep interviurile fata in fata cu angajatorii.
Indicele increderii companiilor si consumatorilor in economie a crescut in septembrie la cota 97,4, fata de 95,6 in august, marcand cea mai buna evolutie din luna februarie, pe fondul unei evoluti pozitive la nivelul Uniunii Europene, in toate sectoarele de activitate.
FC BARCELONA vine in Romania, pentru un amical cu DINAMO, care se va disputa pe 11 august pe NATIONAL ARENA din Bucuresti. ... intre pe teren in meciul de pe 11 august, iar Messi nu poate lipsi.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
(continuare) 2 august Rapid a retrogradat in liga secunda pentru prima data dupa Revolutia din 1989, FRF punand in aplicare o decizie a TAS, care contesta dreptul echipei giulestene de a evolua in Liga I.
Programul competitiilor - Miercuri 3 august Jocurile Olimpice de vara de la Rio de Janeiro vor debuta oficial vineri 5 august, odata cu ceremonia de deschidere de pe stadionul Maracana, dar primele competitii au loc inca de miercuri, cand se va da startul in turneul feminin de fotbal.
Weekend de sport si distractie la Baneasa - ciclism si alergare in 27 si 28 august! ... Sambata, 27 august, la ora 11:00, peste 400 de ciclisti vor lua startul in concursul de stafeta 4 Pedale, din calendarul Riders Club.
Lucrarile de modernizare a stadioanelor de fotbal din Bucuresti incep in luna august Euro 2020 bate la usa! ... Arenele din Ghencea si Arcul de Triumf vor fi primele care intra in reconstructie, incepand din august.
David Cernea (11 ani), Campion National la Ski, Alina Barbu (13 ani), Campioana Nationala la Atletism (proba 400 m), Andreea Albu (13 ani) si Ana Nanau (12 ani), doua componente ale stafetei romanesti de natatie pe care Paul Georgescu o pregateste pentru traversarea Canalului Manecii (29 august - 5 septembrie 2019).
google-analytics.com